Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midesoruniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize için, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Yönetim yapımı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini yoklama eylemek gerekir. Bu Toscanello midein uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz öfkele yakılır! Puro her hin ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişki ve alaka gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken sıcaklık puroya sütun bağlantı etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı uzak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cepheı alya döndüğünde kızartma sorunlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 basamak eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu sorunlemi yaparken bütün tabanğın bedel yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda rabıtalı bir şekilde 360 basamak döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara için beş altı daha uzakta tutmanızda fayda var. çünkü, bu usul çakmaklar çok kudretlidür ve şu denli benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma sorunlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş altı hin alabilir. Bu süre size çağ kaybı kadar görüşükebilir yalnız puro götürüm ve himmet gerek. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma sorunleminden sonra hilaf çevirip simaünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe çekicilik üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün ayak kıpkırmızı ise yakma sorunlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cepheı tam yanmamışsa, yani bütün ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik dem daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kol da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz mideime amade. Evet ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz mideilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye aylamak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar midemeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o kadar üzücülaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Esrar hoppaçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla uyartılmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartpostalın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilişki gösterdiğinizin bir sorunaretidir. Sönen puronun küllerini hakkıyla temizleyin. Bunun midein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri hakkıyla temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein yeniden yakma iş teşkil etmez. Fakat etki yapımı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda yaslılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şgeri olan 2 şart şurtı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın suhunet değerıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 basamak ortada evetğundan emin olmanız gerekiyor. Aşiyan içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza gerek yoktur. Ama elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir iş ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında esas iş zeminın ilgisiz değil şu denli sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet muhafaza zeminı sıcaklığına için değişim gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir çekicilik geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta çekicilik geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının çekicilik geçirmemesi ve buna ilgilı olarak da kutu mideindeki rutubet ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı katkısızlayacak mutlaka çekicilik geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En hayır humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka çekicilik geçirmedikleri midein gayrı rakiplerine yüce nüans atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SEO
Seo Fiyatları https://otoyedekparca.name.tr/ https://bartinwebtasarimseo.name.tr/ https://kasasorumlusu.name.tr/ https://mersintarihi.name.tr/ https://kucukbashayvanlar.name.tr/ https://whichbooksforme.enpatika.com/ https://isitsafe.enpatika.com/ https://isitlegal.enpatika.com/ https://whatisitforbidden.enpatika.com/ https://whatisacandle.enpatika.com/ Kaliteli Puro Satın Al
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
Çorum escort giresun escort Isparta escort İzmit escort aksaray escort adana escort kocaeli escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo canlı bahis betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi vbet sportsbet
https://escortnova.com/